Hi! Leuk dat je meer over mij wilt weten.

 Ik heb door de jaren heen gemerkt dat ik mezelf was kwijtgeraakt. Ik wist gewoon echt niet wie ik was. Ik wist wel dat ik een hekel had aan mezelf, doodongelukkig was en alleen maar bezig was met het zoeken van goedkeuring van anderen.  Een rasechte people pleaser. Het was zelfs zo erg dat ik niet eens wist wat ik leuk vond of wat mijn eigen mening was. Ik vond dat leuk wat bijvoorbeeld mijn vriend ook leuk vond. Ik vond dat leuk wat een vriendin leuk vond. 

Na een burnout te hebben gehad zo rond mijn dertigste vond ik dat het tijd werd om mezelf weer te vinden. Wie is Jessica nu eigenlijk? Zo kwam ik bij een lifecoach terecht. Ik kwam in contact met onder andere Abraham Hicks en Tony Robbins. Vervolgens heb ik zelf een coachopleiding gevolgd en kwam ik er langzaam maar zeker achter wie ik nu werkelijk was. Steeds meer en meer kwam de werkelijke Jessica naar voren. Mijn angsten werden minder, mijn zelfvertrouwen groeide en ik voelde me gelukkig. 

Ik kom steeds meer in een flow en ik volg mijn gevoel en intuïtie. Dit heb ik gecreëerd door te werken aan mijn beperkende overtuigingen, mijn mindset en door mijn frequentie te verhogen. Gevoel is waar het om draait in het leven. Ik werk nu mee met het leven, in plaats van continu maar weerstand te bieden.

Dat brengt me bij jou

Door steeds meer en meer mezelf te worden werd ik geleid naar The Art of Fabulous Living. Deze online onderneming heeft als doel om vrouwen zoals jij te begeleiden naar meer vrijheid, meer rust en vooral ook meer bewustzijn.

Wanneer je terug komt bij je werkelijke zelf, stroomt er een super hoge, goddelijke energie door je heen. Deze energie trekt alles aan wat je wilt en is voor iedereen voelbaar.

Steeds meer mensen worden zelfbewust en merken dat de manier zoals we tot nu toe geleefd hebben, niet langer volstaat. De wereld heeft mensen nodig zoals jij en ik. Mensen die de wereld naar een hoger plan brengen. Laten we elkaar helpen, samen staan we sterker dan alleen.

Wil je meer weten?